ajandek otlet lanyoknak

Azt hiszem bátran mondhatom, hogy az ajándékozás minden egyes embert érint ezen a kerek világon. Ami nem mindegy az az, hogy az ajándékozók melyik csoportjába tartozunk!

Jómagam két gárdát tudok megkülönböztetni:

  1. Az első csoportba tartoznak, azok, akik egy szempillantás alatt két frapáns, személyes és megvalósítható ajándék ötletet termelnek.
  2. A második csoportba tartoznak azok, akiknek ez a tortúra felér egy kutyaharapással, foghúzással, kinek melyik a kellemetlenebb.

Soraim most a második csoportba tartozó elkeseredett, időhiányban szenvedő, de a legjobb ajándékot megszerezni hivatott társaimhoz szólnak.

Ha hiába fogadtad meg a szakértők tanácsát, miszerint: “ Gondold végig, hogy kit és milyen alkalomból szeretnél meglepni!”, akkor jó helyen jársz, mert itt konkrét ötleteket találsz!

Egy biztos, a plüssállatok, gyertyák és ajándékutalványok kora már réges-régen lejárt, így itt ezeken a tippeken már nem is kell átverekedned magadat.

Na de elég a rizsából jöjjön a TOP5 ajándék ötlet lányoknak!

  1. Ajándékozz égi élményt! Nevezd be magatokat egy hőlégballonos repülésre, persze csak akkor, ha nincs iszonyú félelmet idéző tériszonyotok. De ha csak egy kicsi van, akkor azt a látvány úgyis elfeledteti Veletek.holegballonozas ajandekba
  2. Csokigyár látogatás! Mi az, amit minden nő imád? Persze, hogy a csokoládé. Tökéletes ajándék egy remek kirándulással egybekötve. :)csokolade
  3. Varázsold igazi királylánnyá!kiralylanyos2

    Itt beszerezheted: www.hetalvo.hu/termek/kiralylanyos-agynemuhuzat-felnott/

  4. A romantikus vacsora kezd egy kicsit közhellyé válni, ezért válaszd inkább a borkóstolót!borkostolo
  5. Az utolsó, egyben örökérvényű tanács: az ékszertől minden nőnek, kivétel nélkül az egekbe szökik a vérnyomása az örömtől! :)ekszer

Tudsz olyat választani, ami eléri a kívánt hatást? 

Tetszett ez a bejegyzés? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Mondd el a véleményedet!