Űrhajós ágyneműhuzat

urhajos-agynemuhuzat
urhajos-agynemuhuzat3
urhajos-agynemuhuzat2
Gyerekszoba a csillagok között
 
Akció!
Out of stock
 

18 699 Ft 9 350 Ft

SNURK

Az űrhajós ágyneműhuzat a következőt jelenti; “3, 2, 1… A visszaszámlálás megkezdődött!” A kisfiad odavan az űrhajós cuccokért, gyűjti azokat és pici kora óta folyton csak a nagy kilövésre készül? Már csak pár kiegészítő hiányzik a kis asztronautád életéből? Ettől a 3D ágyneműtől biztosan le fog esni az álla. Egy igazi űrhajós ereklye nem csak fanatikusoknak. Hidd el ezzel nem hibázhatsz, titokban minden fiú ilyenre vágyik.

Ne felejtsd el neki elmesélni, amikor átadod a csomagot, hogy a szkafander, amelyet az ágynemű ábrázol egy igazi űrhajósé volt, és ha nagy fiú lesz Hollandiában a Space Echo Múzeumban meg is nézheti majd. Készen álltok az űrutazásra?

Fontos! A körületted lévő dolgokra ne csak használati tárgyként tekints, nézd meg, hogy mit kapsz tőlük! Ez az ágyneműhuzat életkedvvel, vidámsággal tölti majd fel gyermeked és mosolyt csal az arcára minden morcosan induló reggelen is akár ….

Az ötletet mi adjuk, az ajándékot Te magad  ;)

Űrhajós ágyneműhuzat méretek:
140 x 200 cm-es paplanhuzat
70 x 80 cm-es párnahuzat

Elfogyott

Ajándékba szánod?

Ennél jobb és egyedibb ajándék azért ritkán vetődik az utadba…igaz?  Ne is törd tovább a fejed, nem szükséges ….. szülinapra, névnapra, karácsonyra vagy  akár húsvétra is egy kiváló ajándékozási lehetőséged lehet ez az ágyneműhuzat.

 

Termékleírás

  • Kétrészes űrhajós ágyneműhuzat szett teljesen élethű mintával
  • 100%-ban prémium minőségű pamutból készült termék
  • Az ár a paplan- és párnahuzatot is tartalmazza
  • 40°C-on mosható, szárítógépben is szárítható
  • Ingyenes szállítás az egész országban akár 1 nap alatt