Űrhajós ágyneműhuzat

urhajos-agynemuhuzat2
urhajos-agynemuhuzat3
Gyerekszoba a csillagok között
 
Out of stock
 

18 550 Ft

SNURK

“3, 2, 1… A visszaszámlálás megkezdődött!”  Gyerekkorodban űrhajós akartál lenni? A legnagyobb kedvenceid közé tartoznak az olyan klasszikusok, mint az Apolló 13, a Csillagok Háborúja vagy az Armageddon? Itt az idő, hogy Te is begyűjts egy igazi űrhajós ereklyét, ettől a teljesen élethű 3D ágyneműhuzattól Neked is le fog esni az állad. Egy igazi űrhajós ereklye nem csak fanatikusoknak. Hidd el ezzel nem hibázhatsz, titokban minden férfi ilyenre vágyik.

Lehet, hogy már nem vagy 12 és cikinek tartod a figurás ágyneműket, de ez valami egészen más! Ez a szkafander egy eredeti űrhajós ruhát ábrázol, amit akár a hollandiai Space Echo Múzeumban meg is nézhetsz. Feküdj le, hunyd be a szemed és mondd: “ Houston! Indulhatunk!” .

Fontos! A körületted lévő dolgokra ne csak használati tárgyként tekints, nézd meg, hogy mit kapsz tőlük! Ez az ágyneműhuzat életkedvvel, vidámsággal tölti majd fel gyermeked és mosolyt csal az arcára minden morcosan induló reggelen is akár :)

Az ötletet mi adjuk, az ajándékot Te magad ;)

Méretek:

140 x 200 cm-es paplanhuzat
70 x 80 cm-es párnahuzat

Elfogyott

Ajándékba szánod?

Ennél jobb és egyedibb ajándék azért ritkán vetődik az utadba…igaz?  Ne is törd tovább a fejed, nem szükséges ….. szülinapra, névnapra, karácsonyra vagy  akár húsvétra is egy kiváló ajándékozási lehetőséged lehet ez az ágyneműhuzat.

Termékleírás

  • Kétrészes űrhajós ágyneműhuzat szett teljesen élethű mintával
  • 100%-ban prémium minőségű pamutból készült termék
  • Az ár a paplan- és párnahuzatot is tartalmazza
  • 40°C-on mosható, szárítógépben is szárítható
  • Akár ingyenes szállítás az egész országban 1 nap alatt
  • Szállítási díjak itt