Tűzoltós ágyneműhuzat

Tűzoltós ágyneműhuzat
tuzoltos3
tuzoltos2
 
 

11 990 Ft

SNURK

A sziréna megszólal, kiszállás a kádból, lecsúszás a tűzoltó rúdról, ugrás a pizsamába és a mi legnagyobb hősünk már húzza is a lóbőrt. Jól hangzik, ugye? Az igazi kis tűzoltók viszont éjjel is teljes menetfelszerelésben alszanak, hogy ha riasztás van ne menjen kárba egy perc se az öltözködéssel.

Ez a tűzoltós ágyneműszett nem játék, igazi tűzoltó ruhát ábrázol az oxigén maszktól kezdve a tűzoltótömlőig minden apró részlet stimmel. Ez az ágynemű örök emlék a gyermekkorból, amely sokáig megmarad.

Fontos! A körületted lévő dolgokra ne csak használati tárgyként tekints, nézd meg, hogy mit kapsz tőlük! Ez az ágyneműhuzat életkedvvel, vidámsággal tölti majd fel gyermeked és mosolyt csal az arcára minden morcosan induló reggelen is akár ….  Az ötletet mi adjuk, az ajándékozás örömét Te magad ;) !

 

Tűzoltós ágyneműhuzat méretek:
135 x 200 cm-es paplanhuzat
50 x 75 cm-es párnahuzat

Készleten

11 990 Ft

Ajándékba szánod?

Ennél jobb és egyedibb ajándék azért ritkán vetődik az utadba…igaz?  Ne is törd tovább a fejed, nem szükséges ….. szülinapra, névnapra, karácsonyra vagy  akár húsvétra is egy kiváló meglepetés lehet ez a tűzoltós ágyneműhuzat.

Termékleírás

  • Kétrészes tűzoltós ágyneműhuzat szett teljesen élethű mintával
  • 100%-ban prémium minőségű pamutból készült termék
  • Az ár a paplan- és párnahuzatot is tartalmazza
  • 40°C-on mosható, szárítógépben is szárítható
  • Akár ingyenes szállítás az egész országban 1 nap alatt
  • Szállítási díjak itt