Pillangós ágyneműhuzat

Alacsonyan szállnak a pillangók az ágyneműhuzatodon
pillangps2
pillangos3
2 személyes ágyneműhuzatok pillangókkal
 
Out of stock
 

18 550 Ft

SNURK

Mindig is vonzottak a különleges és érdekes dolgok? Ha lakásod, szobád pont olyan, mint Te vagy, akkor csekkold le ezt az origami pillangós ágyneműhuzatot.

Energetikus, életvidám, mindenkit levesz a lábáról… A Te barátnőd, feleséged  is ilyen? Ezzel az egyedi és csodálatos 3D pillangós ágyneműhuzattal az álmait is olyanná teheted, amilyen ő maga … IGEN!

Gondolj bele, minden éjjel több tucat pillangó őrizné az álmotokat, reggelente igazi tavaszi hangulatot varázsolnának a hálószobádba.

Fontos! A körületted lévő dolgokra ne csak használati tárgyként tekints, nézd meg, hogy mit kapsz tőlük! Ez az ágyneműhuzat életkedvvel, vidámsággal tölti majd fel gyermeked és mosolyt csal az arcára minden morcosan induló reggelen is akár ….  Az ötletet mi adjuk, az ajándékozás örömét Te magad ;) !

Pillangós ágyneműhuzat méretek:

140 x 200 cm-es paplanhuzat
70 x 80 cm-es párnahuzat

Elfogyott

Ajándékba szánod?

Ennél jobb és egyedibb ajándék azért ritkán vetődik az utadba…igaz?  Ne is törd tovább a fejed, nem szükséges ….. szülinapra, névnapra, karácsonyra vagy  akár húsvétra is egy kiváló meglepetés lehet ez a pillangós ágyneműhuzat.

 

Termékleírás

  • Kétrészes pillangós ágyneműhuzat szett teljesen élethű mintával
  • 100%-ban prémium minőségű pamutból készült termék
  • Az ár a párna- és paplanhuzatot is tartalmazza
  • 40°C-on mosható, szárítógépben is szárítható
  • Akár ingyenes szállítás az egész országban 1 nap alatt
  • Szállítási díjak itt