Origami ágyneműhuzat

monogami1
monogami2
monogami3
monogami4
 
Out of stock
 

18 699 Ft

SNURK

Ha kedveled a praktikus és mutatós cuccokat, ez az origami ágyneműhuzat éppen a Neked való! Odavagy a különleges vagy éppen retró dolgokért? Ezek a cuccok sose fognak kimenni a divatból és mindig kihúznak a bajból, ha arról van szó, hogy mivel dobd fel a hálószobádat.

Bármilyen hálószobába képes életet és vidámságot vinni. Kétoldalas, így minden este eldöntheted, hogy milyen színűnek mutatod magadat. Az origami (papírhajtogatás) összehangolja a kéz és a szem munkáját, ezáltal fejlesztve egyszerre mind a bal , mind a jobb agyféltekét. Éjjel pedig egy ilyen különleges ágyneműhuzatban alvás egyszerre pihenteti mind a kettőt….mi biztosak vagyunk benne :) “hajtogasd” hát át Te is az álmaidat!

Fontos! A körületted lévő dolgokra ne csak használati tárgyként tekints, nézd meg, hogy mit kapsz tőlük! Ez az origami ágyneműhuzat életkedvvel, vidámsággal tölti majd fel gyermeked és mosolyt csal az arcára minden morcosan induló reggelen is akár ….  Az ötletet mi adjuk, az ajándékozás örömét Te magad ;) !

Origami ágyneműhuzat méretek:

140 x 200 cm-es paplanhuzat
70 x 80 cm-es párnahuzat

Elfogyott

Ajándékba szánod?

Ennél jobb és egyedibb ajándék azért ritkán vetődik az utadba…igaz?  Ne is törd tovább a fejed, nem szükséges ….. szülinapra, névnapra, karácsonyra vagy  akár húsvétra is egy kiváló meglepetés lehet ez az origami ágyneműhuzat.

 

Termékleírás

  • Kétrészes origami ágyneműhuzat szett teljesen élethű mintával
  • 100%-ban prémium minőségű pamutból készült termék
  • Az ár a párna- és paplanhuzatot is tartalmazza
  • 40°C-on mosható, szárítógépben is szárítható
  • Ingyenes szállítás az egész országban akár 1 nap alatt