A láthatatlan ágyneműhuzat

lathatatlan1
lathatatlan2
 
Akció!
Out of stock
 

13 799 Ft 6 799 Ft

SNURK

A fehér a tisztaság és az egyszerűség színe. Ha a lakásodat a világos színek harmóniájában alakítottad ki, biztos régóta keresel egy jó minőségű ágyneműhuzatot, ami pontosan passzol hálószobád hangulatába.

Az egyszerű fehér láthatatlan ágyneműhuzat tágassá és fényessé varázsolja hálószobádat. A fehér ágyneműhuzat segítségével kellemes kuckót teremthetsz magadnak, ahol érvényesülhetnek a legféltettebb személyes kincseid. Idén ajándékozz szeretteidnek nyugodt és békés álmokat. Ez a puha, hófehér és pihekönnyű  huzat bármilyen lakásban jól mutat. Amikor kipihenten ébrednek, ébredtek,  mindig eszükbe fog jutni, hogy ezt Neked köszönhetik.

Fontos! A körületted lévő dolgokra ne csak használati tárgyként tekints, nézd meg, hogy mit kapsz tőlük! Ez az ágyneműhuzat életkedvvel, vidámsággal tölti majd fel gyermeked és mosolyt csal az arcára minden morcosan induló reggelen is akár ….  Az ötletet mi adjuk, az ajándékozás örömét Te magad ;) !

Láthatatlan ágyneműhuzat méretek:

140 x 200 cm-es paplanhuzat
70 x 80 cm-es párnahuzat

Elfogyott

Ajándékba szánod?

Ennél jobb és egyedibb ajándék azért ritkán vetődik az utadba…igaz?  Ne is törd tovább a fejed, nem szükséges ….. szülinapra, névnapra, karácsonyra vagy  akár húsvétra is egy kiváló meglepetés!

 

Termékleírás

  • Kétrészes láthatatlan ágyneműhuzat szett teljesen élethű mintával
  • 100%-ban prémium minőségű pamutból készült termék
  • Az ár a párna- és paplanhuzatot is tartalmazza
  • 40°C-on mosható, szárítógépben is szárítható
  • Ingyenes szállítás az egész országban akár 1 nap alatt