Királylányos ágyneműhuzat

kiralylanyos2
kiralylanyos
 
Out of stock
 

18 550 Ft

SNURK

Alvási recept Borsószem királykisasszonynak

Adott a közismert királylányos Andersen mese ;

egy királyfi elindul megkeresni élete szerelmét, figyelve az anyai intésre, mely megköveteli a leány arisztokrata származását. Meg is találja az illető leányt, azonban a királyné kétkedően próbának veti alá, hogy kiderítse valóban úri hölggyel van dolga fiának. A vendég megérkezése előtt elrendeli, hogy a királylány ágyába tegyenek egy szem borsót, arra 20 derékaljat és 20 pehelydunnát. Ha így nem fog tudni aludni, bebizonyosodik, tényleg nem hazudott származását illetően. Lefeküdt a királykisasszony, reggel pedig álmosan, törten ébredt, mert valami úgy nyomta az oldalát, akármelyik részére fordult. Azonnal feleségül vette a királyfi, hiszen csak egy igazi királylány lehet ilyen kényes :-)

Mivel lehetett volna átverni a királylányt? Altatót tenni az italába, vagy éppen hipnotizálni? Milyen is lehetett az akkori dunna (dunyha), vagy épp a hálószoba, ami befolyásolta az álmát?

Neked is van egy Borsószem királykisasszonyod, akit alig vársz, hogy esténként végre kifáradva bebújjon a pihe-puha ágyba? Éreztesd vele, hogy igazi hercegkisasszony. Ajándékozd meg egy élethű 3D ágyneművel, hogy álmában is fontosnak érezze magát. Garantált felüdülést hoz számára, neked pedig több nyugalmas szabadidőt, és a Te boldog kislányod :-)

Méretek:
135 x 200 cm-es paplanhuzat
50 x 75 cm-es párnahuzat

Elfogyott

Ajándékba szánod?

Lepd meg kislányod egy igazi hercegnős meglepetéssel!  100 százalékosan biztos lehetsz benne, hogy imádni fogja, hiszen ki ne szeretné minden éjjel kis királylányként álomra hajtani a fejét? Meglátod … így van :-)

 

Termékleírás

  • Kétrészes királylányos ágyneműhuzat szett teljesen élethű mintával
  • 100%-ban prémium minőségű pamutból készült termék
  • Az ár a takaró- és paplanhuzatot is tartalmazza
  • 40°C-on mosható, szárítógépben is szárítható
  • Akár ingyenes szállítás az egész országban 1 nap alatt
  • Szállítási díjak itt