Királylányos ágyneműhuzat

kiralylanyos2
kiralylanyos
 
 

18 550 Ft

SNURK

Alvási recept Borsószem királykisasszonynak

Adott a közismert királylányos Andersen mese ;

egy királyfi elindul megkeresni élete szerelmét, figyelve az anyai intésre, mely megköveteli a leány arisztokrata származását. Meg is találja az illető leányt, azonban a királyné kétkedően próbának veti alá, hogy kiderítse valóban úri hölggyel van dolga fiának. A vendég megérkezése előtt elrendeli, hogy a királylány ágyába tegyenek egy szem borsót, arra 20 derékaljat és 20 pehelydunnát. Ha így nem fog tudni aludni, bebizonyosodik, tényleg nem hazudott származását illetően. Lefeküdt a királykisasszony, reggel pedig álmosan, törten ébredt, mert valami úgy nyomta az oldalát, akármelyik részére fordult. Azonnal feleségül vette a királyfi, hiszen csak egy igazi királylány lehet ilyen kényes :-)

Mivel lehetett volna átverni a királylányt? Altatót tenni az italába, vagy éppen hipnotizálni? Milyen is lehetett az akkori dunna (dunyha), vagy épp a hálószoba, ami befolyásolta az álmát?

Neked is van egy Borsószem királykisasszonyod, akit alig vársz, hogy esténként végre kifáradva bebújjon a pihe-puha ágyba? Éreztesd vele, hogy igazi hercegkisasszony. Ajándékozd meg egy élethű 3D ágyneművel, hogy álmában is fontosnak érezze magát. Garantált felüdülést hoz számára, neked pedig több nyugalmas szabadidőt, és a Te boldog kislányod :-)

Méretek:
140 x 200 cm-es paplanhuzat
70 x 80 cm-es párnahuzat

Készleten

18 550 Ft

Ajándékba szánod?

Lepd meg kislányod egy igazi hercegnős meglepetéssel!  100 százalékosan biztos lehetsz benne, hogy imádni fogja, hiszen ki ne szeretné minden éjjel kis királylányként álomra hajtani a fejét? Meglátod … így van :-)

 

Termékleírás

  • Kétrészes királylányos ágyneműhuzat szett teljesen élethű mintával
  • 100%-ban prémium minőségű pamutból készült termék
  • Az ár a takaró- és paplanhuzatot is tartalmazza
  • 40°C-on mosható, szárítógépben is szárítható
  • Akár ingyenes szállítás az egész országban 1 nap alatt
  • Szállítási díjak itt