Szállítás és fizetés

Fizetési módok

Webáruházunkban előre utalásos és utánvételes fizetési módok közül választhatsz.

Előre átutalás esetén kérünk a számla végösszegét az Euroferment Bt. (Erste Bank) 11993001-06358765-10000001  számú bankszámlájára utald át. Az átutalás közleményénél add meg rendelésed azonosítóját, amelyet a visszaigazoló e-mail-ben találsz. Ha a megrendelést követően 8 napon belül nem érkezik meg számlánkra az utalás összege, megrendelésedet töröljük.

Utánvételes megrendelés esetén a megrendelés értékét a szállítási díjjal együtt a futárnak fizeted.

A megrendelt áruk számláját – természetesen a szállítási díjjal együtt – a csomagban találod.

Szállítási feltételek

A délután 17:00-ig vásárolt termékeket másnap, a következő napon adjuk át a futárszolgálatnak. A szállítási idő a karácsonyi időszakban 2-4 munkanap is lehet, megértésedet köszönjük. Kérlek, rendelésed elküldésekor vedd figyelembe, hogy csomagfeladást és kiszállítást csak munkanapokon teljesítünk.

Szállítási költségek

A szállítás egész Magyarország területén a következő díjszabás szerint történnek:

  • MPL Futárszolgálat – házhoz szállítás: 1905 Ft
  • Posta Pont / MOL / COOP: 1440 Ft
  • Csomagautomata: 1240 Ft
  • 2 vagy több darab termék megrendelése esetén: DÍJTALAN azaz 0 Ft

MPL_logo      PostaPont logo     Csomagautomata_piktogram     Coop logo master       MOL_logo_color-01

Szállítási információk

Megrendelésedet opcionálisan az MPL Futárszolgálat szállítja ki a regisztráció során megadott címre. Kérlek, hogy a megrendelés során azt a címet add meg, ahol a futár napközben, 8:00-17:00 óra között megtalál.

Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonon történt egyeztetést követően ismételten megkísérli átadni a csomagot. Amennyiben ez is sikertelen, úgy visszakerül a feladóhoz.

Amennyiben a két sikertelen kiszállítást követően mégis igényt tartasz a megrendelt termékre, abban az esetben a szállítási költség Téged terhel. Regisztrált felhasználóként e-mailen értesítünk a csomag feladásáról.

Ezen kívül választhatod még a Posta Pont szállítási módozatot is.

Elállás

Amennyiben meggondolod magad, megrendelésed kézhezvételét követő 14 naptári napon belül kicseréljük az ágyneműhuzatot vagy elállhatsz a vásárlástól. Ha nem tetszik az ágyneműhuzat, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hetalvo.hu e-mail címen vagy telefonon és miután leegyeztettük a részleteket visszaküldheted az ágyneműhuzatot.

Amennyiben a visszaküldött termék a nem rendeltetésszerű használat miatt meghibásodott, károsodott vagy az értéke csökkent, kártérítést követelhetünk. Ezért ügyelj arra, hogy az ágyneműhuzatot nem használt és sértetlen állapotban küldd vissza. Mellékeld az eredeti számlát és a termék gyári csomagolását is.

Az összeget legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatérítjük. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerülő költségek (pl. visszaküldés postadíja) Téged terhelnek. Az elállás és vásárlásaid további jogi feltételeiről itt tájékozódhatsz bővebben.

Kérünk, hogy előzetes egyeztetés nélkül ne küldj vissza terméket, mert az így érkező csomagokat nem tudjuk kezelni.

További kérdéseid esetén szívesen állunk rendelkezésedre:

E-mail: info@hetalvo.hu

Hétalvó 3D ágyneműhuzat Webáruház