Rendelés menete

Az Hétalvó.hu webáruházban vendégként és regisztrált felhasználóként is vásárolhatsz.

Regisztrált felhasználóként

  • könnyebben és gyorsabban vásárolhatsz,
  • nyomon követheted rendelésedet,
  • elsőként értesülhetsz legújabb termékeinkről, fejlesztéseinkről, nyereményjátékainkról.

A regisztrációhoz töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A regisztráció díjmentes.

Vásárlás előtt a legjobban tetsző ágyneműhuzatot tedd a „Kosárba”. Ha további termékeket is szeretnél választani, akkor kattints a “Vásárlás folytatása” gombra, a vásárlás befejezéséhez pedig a “Kosár” gombra.

Kiválasztott termékeket, illetve a „Kosár” tartalmát a „Kosár” linkre kattintva bármikor ellenőrizheted.

Amennyiben van, add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat. A kedvezmény összege a vásárlás végösszegéből automatikusan levonásra kerül.

Itt még változtathatsz a Kosár tartalmán, illetve a szükséges információk megadása után elküldheted rendelésedet. Itt válaszd ki a szállítás módját, melynek összege ezután automatikusan hozzáíródik a teljes, végösszeghez.

Regisztrált felhasználóként az adatokat elmentjük, így későbbi vásárlásaid során nem kell újra megadnod. Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot, mely lehet előre utalás vagy utánvétel.

A „Rendelés áttekintése” pontban még egyszer átnézheted a kiválasztott termékek listáját, majd a kattints a „Rendelés elküldése”gombra. Ha módosítani szeretnél, akkor csupán a „Kosár szerkesztése” linkre kattints. Rendelésedről visszaigazoló e-mailt küldünk.

A rendelés elküldése előtt mindenképpen tájékozódj a szállítási és fizetési, valamint garancia feltételekről.

 

Hétalvó 3D ágyneműhuzat Webáruház