Top 10 ágynemű

Néha nem árt egy kis segítség ahhoz, hogy belekezdj a nagy munkába. Szerintünk így csináld! :)

A lakásfelújítás első fontos lépése , hogy ülj le és higgadtan gondold végig mit szeretnél. Nézegess lakberendezési oldalakat, menj el az Ikeába, gyűjts ihletet.

A második lépésben még mindig nem kell ecsetet és kalapácsot ragadnod, csak leltározd ki a cuccaidat. Seperd ki a régi holmikat! Szabadulj meg mindentől, ami felesleges. A felesleges kategóriába tartoznak például azok a főzős újságok, amiket akkor vettél, amikor elhatároztad, hogy minden nap főzni fogsz. Ebbe a csoportba lehet sorolni még a jógaszőnyeget, a kis súlyzókat, amik az “ otthoni edzések “ kellékei vagy a leárazáson vett isteni ruhakölteményeket, amik már kétszer kimentek a divatból. Ha nincs szíved a kukába dobni azokat a dolgokat, amikre Neked már nincs szükséged, adományozz vagy vaterázz! :)

Festünk is? 2015-ben az abszolút befutó színek a zöld és a barna, illetve ennek árnyalatai, tehát ha a színválasztásban a trendek befolyásolnak ezek közül válassz. Variálhatod is a két színt egy helységben, de izgalmas összhatást érhetsz el falfesték és tapéta kombinálásával is.

lakasfelujitas

Csempészd bele a lelkedet a lakásba! A legjobb dekoráció ősidők óta a fénykép, legyen az személyes fotó vagy csak a kedvenc képed a netről. Kombináld a képek stílusát, keretét, a keretek stílusát, színét és méretét is bátran.

Tervezd meg a költségeket, költs okosan! Még Neked is ott cseng a füledben a mondás, hogy a kevesebb néha több? Nincs ez máshogy a lakásoddal sem. Csak olyan kiegészítőket, bútorokat vásárolj, amikre valóban szükséged van és 100%-ig meg vagy velük elégedve.

Mivel dobhatod fel a lakásodat? Menő faliképekkel, extrém függönyökkel, jópofa ágytakarókkal, ágyneműhuzatokkal.

Ne feledd, ha arra adtad a fejedet az új évben, hogy kívül is és belül is megújítod magadat, a változás csak akkor lesz igazán szembetűnő és élvezetes, ha a környezetedet is megváltoztatod.

Nézz körül nálunk is, hátha beindul az ötletgyár! Kezdd itt! :)

Tetszett ez a bejegyzés? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Mondd el a véleményedet!