kiralylanyos szoba

A legtöbb kislány királylány szeretne lenni ha felnő. Lenyűgözik a hercegnős mesék és csak arra vágyik, hogy egész nap nagy, habos-babos ruhácskában lejtsen fel és alá!

Ez mióta világ a világ így van, függetlenül attól, hogy a számítógépek korát írjuk 2015-ben, vagy visszamegyünk még abba az időbe, amikor esténként még nem a TV nézés volt a fő program.

A Te kislányod is egy igazi királylány? Akkor ilyen lesz egy hamisíthatatlan királylányos gyerekszoba …

Pár apró trükkel, egy kis kreativitással és egy kis kézügyességgel igazi fejedelmi lakosztályt varázsolhatsz a szobájából, így alkotva egy örök emléket a gyermekkorából.

Hogy készül a királylányos szoba?

  • A fal színe legyen fehér vagy rózsaszín.

Ha nem szeretitek az egyszínűséget, akkor a kettőt kombinálhatjátok is. Haladó szinten választhatjátok a tapétát is, de azzal egy picit több a gond, mint a festéssel, amivel egy pár óra alatt, Teddy henger használatával lazán végeztek.princess-room

  • Jöhet a faldekoráció!

Manapság már rengeteg szebbnél szebb falmatricát lehet kapni a lakberendezési üzletekben, amihez nem kell kézügyesség, csak türelem és máris feldobja a falakat. Nagyobb falatra van szükséged? Fess Te! Könnyíts meg a dolgodat és rajzold fel a falra ceruzával  körvonalakat. A kontúrokhoz használhatsz kivágott kartont is, úgy, hogy a mintát először kivágod kartonból és azt rajzolod körbe a falon.

falfestes

  • Ne maradjon el a palota sem!

Játékboltokban lehet kapni olyan sátrakat, amik úgy vannak megcsinálva, mintha igazi kastélyokat ábrázolnának. Kiváló dekoráció és bunker egyben. :)

  • Rajzoljatok együtt!

A falra a képek közé vagy helyett kerüljenek olyan rajzok, amiket a kis hercegnő rajzolt. Ezeket szabadon válogathatod ki, de stílszerűen használhatod a királylányokról készült rajzokat.

  • Fedje baldachin az álmokat!

Készen is megvásárolhatod, de otthon egy régi függönyből Te is elkészítheted az álomhozó függönyt az ágy felé.kiralylany dekor

  • Egy kis hóbort is kell!

Mi az abszolút lehetetlen? Az, hogy egész nap királylány ruhába legyen a gyerek? Tény, hogy jelmezben nem a legkényelmesebb aludni, de egy klassz ágyneművel a pizsama kérdés is megoldódik. :)

kiralylanyos

Legyen akár meglepetés, akár közös munka egy életre szóló emlék egy ilyen gyermekszoba!

Belevágtok a királyi lakosztály kialakításába?

 

Tetszett ez a bejegyzés? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Mondd el a véleményedet!