Jogi nyilatkozat

A Hétalvó.hu weboldal tulajdonosa az Euroferment Bt.
Székhelye: 4032 Debrecen, Mikszáth K. u. 77.  1/6
Adószáma: 21529870-2-09
E-mail címe: info@hetalvo.hu
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-112147/2017

Cégünk tulajdonát képező www.hetalvo.hu honlapot bárki böngészheti és használhatja, aki az alábbiakban felsorolt és részletezett kikötésekkel és feltételekkel, valamint a Magyar Köztársaság vonatkozó jogszabályait elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti. Az oldalon található tartalom, információ és ismeretanyag szakszerű vagy szakszerűtlen használatából, felhasználásából keletkező esetleges károkért, hátrányokért a weboldal tulajdonosa semminemű anyagi felelősséget nem vállal.

Cégünk a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalod, haladéktalanul értesíts bennünket hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük.

A www.hetalvo.hu weboldalról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíthetsz, de csak kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra. A weboldal bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából tilos, továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában kizárólag a honlap tulajdonosának beleegyezésével történhet. Az itt leírtakon kívül  semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyezünk a honlapjával kapcsolatban.

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

Hétalvó 3D ágyneműhuzat Webáruház