slider2

A mai nappal elindult a Hétalvó.hu webáruház! Nagy izgalommal érkezett el ez a nap, folyamatosan dolgoztunk, szerkesztettünk, módosítottunk, spekuláltunk, ötleteltünk, de végül megszületett a végleges forma és a formába öntött tartalom.

Mi is ez pontosan?

Röviden, egy webáruház, ahol ötletes, csúcskategóriás ágyneműhuzatokat lehet vásárolni online.  Egy hely, ahol megtalálhatod a személyiségedhez legjobban passzoló cuccokat. Lehetsz újra gyerek, vagy megtalálhatod a huzatot, ami tökéletesen passzol a lakásod minden apró részletéhez.

Mit kaphatsz nálunk?

Ágyneműhuzatokat, ez tiszta sor. A kérdés az, hogy milyeneket! Termékeinket három kategóriára lehet osztani: ágyneműhuzatok gyerekeknek, gyereklelkű felnőtteknek és felnőtteknek, akik szeretnek mindent, ami nem átlagos.

A segítségünkkel éjjelente lehetsz tűzoltó, űrhajós vagy balerina, de ülhet a lábadnál egy kiskutya is.

Az ágyneműhuzatok természetesen 100% pamutból készültek és végtelen sok mosásra lettek programozva. Jól bírják a strapát, az álmunkban Karate-kölyköt játszók és a szárítógépek sem fognak ki rajtuk. A mintákat, figurákat Hollandiában tervezték, de Portugáliában gyártották. Magyarországon csak nálunk kaphatóak.

Megrendelni a hetalvo.hu-n tudod. A kiválasztott huzatokat majdnem egy szempillantásnyi idő alatt szállítjuk házhoz, ingyenesen.

A célunk az, hogy megédesítsük azokat a pillanatokat, amiket otthon töltesz a kedvenc szobádba. Az alvás velünk rutin cselekvésből élménnyé válhat.

Te is kipróbálnád milyen a Hétalvó alvás?

 

 

Tetszett ez a bejegyzés? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Mondd el a véleményedet!