3D ágyneműhuzatok széles választéka ...

ÁSZF

Amennyiben vásárlója vagy aktív felhasználója szeretnél lenni a Hétalvó.hu webáruháznak, kérjük figyelmesen olvasd el az alábbi Általános feltételeket, és megrendelésedet csak abban az esetben küldd el, ha minden pontjával egyetértesz. Köszönjük.

Általános Szerződési Feltételek

Szerződés tárgya:

Az alábbi szerződés a szerződő felek a www.hetalvo.hu webáruházban leadott megrendelésekhez kapcsolódó jogait és kötelezettségeit rögzíti.

Szerződő felek:

Jelen szerződés a www.hetalvo.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője: Euroferment Bt. és a Szolgáltatás igénybe vevője között jött létre, betartását mindkét fél kötelező érvényűnek fogadja el.

Üzemeltető adatai:

Székhely: 4032 Debrecen, Mikszáth K. u. 77.  1/6
Adószám: 21529870-2-09
Telefon: (00-36) 30 / 729 8853
E-mail cím: info@hetalvo.hu
Bankszámlaszám: (Erste Bank) 11993001-06358765-10000001
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-112147/2017

Tárhelyszolgáltató adatai:

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Cím: XIII. Kerület, Visegrádi u. 80/A.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42

Békéltető testület:

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-749
Fax száma: (52) 500-720
Név: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: info@hbkik.hu

Szerződés létrejötte:

A Hétalvó.hu weboldalon történő regisztráció és megrendelés feltétele jelen Szerződés ismerete és elfogadása. A megrendelés vendégként (nem regisztrál felhasználóként) való leadás a Szerződés elfogadásának minősül. A Megrendelők személyes adatainak védelméről az Adatvédelmi nyilatkozat rendelkezik.

A Szerződés nyelve: magyar

A szolgáltatás ismertetése, az igénybevétel feltételei és menete:

A Hétalvó.hu webáruház ágyneműhuzatok forgalmazására létrehozott internetes honlap, ahol a termékek a raktáron lévő készletmennyiség erejéig, részletes leírással jelennek meg. A fizetési módot a rendelés során a Megrendelő választhatja ki.

A vásárlás menete:

A Hétalvó.hu webáruházban lehetőség van vendégként és regisztrált felhasználóként is vásárolni.

Vásárlás regisztrált felhasználóként

A regisztrálni a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet. A regisztráció díjmentes.
Az aloldalakon megjelenő képre kattintva megjelenik a termékadatlap, amelynek KOSÁRBA gombjára való kattintással rendelhető meg a választott termék. További termékek megrendelése a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA gombra kattintva, a vásárlás befejezése a TOVÁBB A FIZETÉSHEZ gombra kattintva lehetséges. A kosár tartalma a KOSÁR FRISSÍTÉSE gombra kattintva bármikor ellenőrizhető. A KUPONKÓDOK mezőben van lehetőség a kedvezmények értényesítésére, ehhez a KUPON BEVÁLTÁSA gombot kell megnyomni, a rendszer pedig automatikusan levonja a kedvezmény összegét.

A TOVÁBB A FIZETÉSHEZ gomb megnyomása után kell megadni a számlázáshoz és szállításhoz legszükségesebb adatokat: nevet, címet, telefonszámot és e-mail címet. Itt van lehetőség kiválasztani a fizetési módot is. Külföldre szóló megrendelést nem áll módunkban fogadni és teljesíteni.

A RENDELÉS ÁTTEKINTÉSE pontban még egyszer ellenőrizhető és szükség esetén módosítható a megrendelés és a megadott adatok, majd a vásárlás a RENDELÉS ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával véglegesíthető.

A megrendelt termékekről kiállított számlát az ágynemhuzattal együtt küldjük.

A hibásan, hamis adatokkal leadott megrendelésekből eredő károkért, illetve a megrendelés során fellépő technikai problémákért az Hétalvó.hu felelősséget nem vállal felelősséget.

Fizetési mód:

  • Utánvétes megrendelés esetén a megrendelés értékét a futárnak kell készpénzben megfizetni.
  • Előre utalás estén a számla végösszegét a visszaigazoló e-mailben megadott névre és számlaszámra kell 8 munkanapon belül átutalni. A közlemény rovatban meg kell adni a megrendelés azonosítóját. A termék az összeg megérkezését követően kerül kiküldésre. Amennyiben a számlára a megrendelést követő 8 munkanapon belül nem érkezik meg az utalás összege, a megrendelés törlésre kerül.

Szállítási mód:

A délután 17:00-ig megrendelt csomagokat másnap, a következő napon kerülnek postázásra.

Futárszolgálat: A csomagok futárszolgálatos kiszállítását az MPL futárszolgálat végzi munkanapokon 8:00 – 18:00 között.A szállítási határidő 1-3 munkanap, amely a karácsonyi időszakban 2-4 munkanap is lehet. Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonos egyeztetést követően ismételten megkísérli kiszállítani a csomagot. Amennyiben ez is sikertelen, a csomag visszakerül a feladóhoz. Az ebből keletkező többletköltség a Megrendelőt terheli.

Megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt termék/eket tartalmazó csomag átvételéről és kifizetéséről az általá választott fizetési módnak megfelelően gondoskodik. Megrendelő köteles a csomagot a kiszállítás napján átvenni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően a hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Megrendelő vállalja, hogy a megrendelő hibájából meghiúsuló kézbesítésből eredő károkat megtéríti a Hétalvó.hu számára.

Amennyiben a termék kiszállítás közben megsérült, azt a Megrendelő az átvétel napján köteles az Üzemeltető felé jelezni, aki haladéktalanul intézkedik a termék elszállításáról és kicseréléséről. Ezt követően beérkező szállítás közbeni sérülésre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A szállítás közben megsérült termék visszaszállításának és a cseretermék kiszállításának költsége az Üzemeltetőt terheli.

Elállás

A Megrendelő a 17/1999. (II. 5.) a távollévők között kötött szerződésekről szóló kormány rendelet 4-es paragrafusa alapján a termék átvételétől számított 14 azaz tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

A Megrendelő elállás szándékát írásban, az info@hetalvo.hu e-mail címre küldött levélben köteles jelezni. Ezt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a vásárló nyilatkozatát az elállási határidő lejárta előtt elküldi.

Elállás esetén Üzembentartó köteles a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli.

A Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot ha a termék használatát az elállási határidő előtt megkezdte.

Szavatosság, jótállás, garancia

A Megrendelőt a 151/2003 (IX.22.) Kormányrendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, valamint a Ptk. 1959. Évi IV. Törvény 306-310 §, illetve a Ptk 248 §-aiban foglaltak illetik meg. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti, és nem korlátozza.

A garancia érvényesítésének feltétele a számla megléte, mivel egyben az értékesítés és a szavatosság/jótállás kezdetének napját is rögzíti.

Egyéb rendelkezések

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot jelen Szerződés külön indoklás és értesítés nélküli megváltoztatására. A változást követően leadott megrendelés a módosított Szerződés elfogadásának minősül, nyomon követése a Megrendelő felelőssége. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a Polgári Törvénykönyv és a Távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet vonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak.

2018. január. 1.

Hétalvó 3D ágyneműhuzat Webáruház