ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF) tartalmazzák az Euroferment Bt. (székhely: 4032 Debrecen, Mikszáth Kálmán utca 77. 1/6, C.g.: 09-06-012147; adószám: 21529870-2-09), mint szolgáltató (a továbbiakban: „Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, ha jelen dokumentum minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen ÁSZF kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, és az alábbi linken folyamatosan elérhető és letölthető: http://www.hetalvo.hu/aszf/.

I. A Szolgáltató adatai:

1. A Szolgáltató neve: Euroferment Bt.

A Szolgáltató székhelye: 4032 Debrecen, Mikszáth Kálmán utca 77. 1. em. 6.

A Szolgáltató elérhetősége, kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@hetalvo.hu

Cégjegyzékszáma: 09-06-012147

Adószáma: 21529870-2-09

Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Debreceni Törvényszék Cégbírósága

Telefon: (00-36) 30/729 8853 (munkanapokon: 9-17 óráig)

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-112147/2017

A szerződés nyelve: magyar

A tárhelyszolgáltató adatai: Tárhely.Eu Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.; Telefon: 06 -1/789-3-789; E-mail: support@tarhely.eu)

II. Általános rendelkezések

1. Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre, valamint annak értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a mindenkor hatályos Polgári Törvénykönyvről szóló törvény, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. Az irányadó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is érvényesek.

2. Jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden megrendelőre, aki az Euroferment Bt. által üzemeltetett webáruházon keresztül szolgáltatást vesz igénybe. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot a az ÁSZF módosítására melyről megfelelő időben a honlapon való közzététellel értesíti a Szolgáltató a megrendelőket. A vásárlók a weboldalra történt regisztrációval jelen Szabályzatban foglaltakat magukra nézve kötelezőnek ismerik el.

III. Megvásárolható termékek

1. Az általunk forgalmazott valamennyi termék megrendelhető a webáruházban. A megjelenített termékek kizárólag online vásárolhatók meg. A webshopban szereplő termékek árai forintban értendőek és az Áfát tartalmazzák. A megrendelt termékek ára nem tartalmazza a házhozszállítás díját, melynek pontos összege az általad választott szállítási módtól függ.

2. A webshopban feltüntetjük a termék nevét, árát, annak fontosabb adatait és rövid leírását, valamint arról fotót jelenítünk meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a termék valóságos megjelenésétől, bizonyos esetben a képek csak illusztrációk. Akciós termékek esetén tájékoztatunk a termék eredeti áráról, a kedvezmény mértékéről, és az akció időtartamáról.

IV. A rendelés menete

1. Az Hétalvó.hu webáruházban vendégként és regisztrált felhasználóként is vásárolhatsz.

Regisztrált felhasználóként történő vásárlás előnye, hogy

  • könnyebben és gyorsabban vásárolhatsz,

  • nyomon követheted rendelésedet,

  • elsőként értesülhetsz legújabb termékeinkről, fejlesztéseinkről, nyereményjátékainkról.

2. A regisztrációhoz töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A regisztráció díjmentes, melyhez az e-mail címedre és egy belépéshez szükséges jelszóra van szükséged. A regisztráció megtörténtéről a megadott e-mail címedre visszaigazolást küldünk. A fiókodba történő belépés után megtekintheted a rendeléseid, szerkesztheted a számlázási- és a szállítási adataid és megváltoztathatod a belépéshez szükséges jelszavad. A fiókodban megadott címek lesznek alapértelmezettként beállítva a fizetési folyamat során.

3. Vásárlás előtt a legjobban tetsző ágyneműhuzatot tedd a „Kosárba”. Ha további termékeket is szeretnél választani, akkor kattints a “Vásárlás folytatása” gombra, a vásárlás befejezéséhez pedig a “Kosár” gombra.

4. Kiválasztott termékeket, illetve a „Kosár” tartalmát a „Kosár” linkre kattintva bármikor ellenőrizheted.

5. Amennyiben van, add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat. A kedvezmény összege a vásárlás végösszegéből automatikusan levonásra kerül.

6. Itt még változtathatsz a Kosár tartalmán, illetve a szükséges információk megadása után elküldheted rendelésedet a RENDELÉS ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával. Itt tudod kiválasztani a szállítás módját, melynek összege ezután automatikusan hozzáíródik a teljes, végösszeghez. Külföldre szóló megrendelést nem áll módunkban fogadni és teljesíteni.

7. Regisztrált felhasználóként az adatokat elmentjük, így későbbi vásárlásaid során nem kell újra megadnod. Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot, mely lehet előre utalás vagy utánvétel. Ezzel kapcsolatos részletes tudnivalókat az ÁSZF „V. Fizetési módok” pontjában találsz.

8. A „Rendelés áttekintése” pontban még egyszer átnézheted a kiválasztott termékek listáját, majd a kattints a „Rendelés elküldése”gombra. Ha módosítani szeretnél, akkor csupán a „Kosár szerkesztése” linkre kattints. Rendelésedről visszaigazoló e-mailt küldünk, mely tartalmazza a rendelés azonosítódat és a megrendelt termékek megnevezését és a rendelés végösszegét.

9. A rendelés elküldése előtt mindenképpen részletesen olvasd el a szállítási és fizetési, valamint garancia feltételeket.

V. Fizetési módok

1. Webáruházunkban előre utalásos és utánvételes fizetési módok közül választhatsz.

2. Előre átutalás esetén kérünk a számla végösszegét az Euroferment Bt. (Erste Bank) 11993001-06358765-10000001  számú bankszámlájára utald át. Az átutalás közleményénél add meg rendelésed azonosítóját, amelyet a visszaigazoló e-mail-ben találsz. Ha a megrendelést követően 8 napon belül nem érkezik meg számlánkra az utalás összege, megrendelésedet töröljük. Kérjük, vedd figyelembe azt is, hogy a termék az összeg megérkezését követően kerül kiküldésre.

3. Utánvételes megrendelés esetén a megrendelés értékét a szállítási díjjal együtt a futárnak fizeted. Ebben az esetben a megrendelt áruk számláját – természetesen a szállítási díjjal együtt – a csomagban találod.

VI. Szállítási feltételek

1. A délután 17:00-ig vásárolt termékeket másnap, a következő napon adjuk át a futárszolgálatnak. A szállítási idő a karácsonyi időszakban 2-4 munkanap is lehet, ebben az esetben megértésedet előre is köszönjük. Kérlek, rendelésed elküldésekor vedd figyelembe, hogy csomagfeladást és kiszállítást csak munkanapokon teljesítünk.

VII. Szállítási költségek

1. A szállítás egész Magyarország területén a következő díjszabás szerint történnek:

  • MPL Futárszolgálat – házhozszállítás: 1540 Ft

  • Posta Pont / MOL / COOP: 1340 Ft

  • Csomagautomata: 1239 Ft

  • 2 vagy több darab termék megrendelése esetén: DÍJTALAN azaz 0 Ft

2. Megrendelésedet opcionálisan az MPL Futárszolgálat szállítja ki a regisztráció során megadott címre. Kérlek, hogy a megrendelés során azt a címet add meg, ahol a futár napközben, 8:00-17:00 óra között megtalál.

3. Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonon történt egyeztetést követően ismételten megkísérli átadni a csomagot. Amennyiben ez is sikertelen, úgy visszakerül a feladóhoz.

4. Amennyiben a két sikertelen kiszállítást követően mégis igényt tartasz a megrendelt termékre, abban az esetben a szállítási költség Téged terhel. Regisztrált felhasználóként e-mailen értesítünk a csomag feladásáról.

5. Ezen kívül választhatod még a Posta Pont-ot vagy az MPL Csomagautomata szállítási módozatot is.

VIII. Adatvédelem

1. Az általunk végzett adatkezelésre vonatkozó részletes szabályokat tartalmazó adatvédelmi szabályzat folyamatosan elérhető a honlapunkon, az alábbi elérhetőségen: http://www.hetalvo.hu/adatvedelem/.

2. Az Euroferment Bt. mint adatkezelő (adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-112147/2017), magára nézve kötelezőnek ismeri el az adatvédelemi tájékoztatóban szereplő irányelveket, melyek összhangban vannak a hatályos magyar és közösségi jogszabályokkal.

3. Cookie kezelés: A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

4. A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küldünk a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz.

IX. Elállás, Garancia

1. Amennyiben meggondolod magad, megrendelésed kézhezvételét követő 14 naptári napon belül kicseréljük az ágyneműhuzatot vagy indokolás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ha nem tetszik az ágyneműhuzat, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hetalvo.hu e-mail címen vagy telefonon és miután leegyeztettük a részleteket visszaküldheted az ágyneműhuzatot.

2. Amennyiben a visszaküldött termék a nem rendeltetésszerű használat miatt meghibásodott, károsodott vagy az értéke csökkent, kártérítést követelhetünk. Ezért ügyelj arra, hogy az ágyneműhuzatot nem használt és sértetlen állapotban küldd vissza. Mellékeld az eredeti számlát és a termék gyári csomagolását is.

3. Az összeget legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatérítjük. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerülő költségek (pl. visszaküldés postadíja) jogszabályi rendelkezés értelmében Téged terhelnek.

Kérünk, hogy előzetes egyeztetés nélkül ne küldj vissza terméket, mert az így érkező csomagokat nem tudjuk kezelni.

További kérdéseid esetén szívesen állunk rendelkezésedre:

E-mail: info@hetalvo.hu

X. Panaszkezelés

1. A hozzánk esetlegesen érkező panaszok ügyintézésére elektronikus úton vagy levél útján megküldött panasz esetén van lehetőség a megadott alábbi elérhetőségeken.

Euroferment Bt.

levelezési cím: 4032 Debrecen, Mikszáth Kálmán utca 77.

telefonszám: (00-36) 30/729 8853 (munkanapokon: 9-17 óráig)

E-mail cím: info@hetalvo.hu

2. A hozzánk beérkezett panaszt lehetőség szerint a leggyorsabban megvizsgáljuk, és 30 napon belül megválaszoljuk. Amennyiben a panaszodat elfogadni nem tudjuk, természetesen a panaszt elutasító álláspontunkat megindokoljuk. A részedre küldött válaszunk másolati példányát a jogszabály rendelkezésének megfelelően 3 évig megőrizzük.

XI. Szerzői jog

1. Cégünk a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalod, haladéktalanul értesíts bennünket hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük.

2.A www.hetalvo.hu weboldalról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíthetsz, de csak kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra. A weboldal bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából tilos, továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában kizárólag a honlap tulajdonosának beleegyezésével történhet. Az itt leírtakon kívül  semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyezünk a honlapjával kapcsolatban.

3. A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

XII. Vegyes rendelkezések

1. Webáruházunk általában email útján kommunikál a felhasználóval – kivéve ha azt a jelen ÁSZF másként szabályozza, ezért a felhasználó kötelessége gondoskodni arról, hogy a regisztrációkor megadott email címén rendszeresen ellenőrizze a szolgáltatótól érkező leveleket.

2. A jelen szerződésből fakadó jogvitákkal kapcsolatban a Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testülethez tudsz fordulni az alábbi elérhetőségeken:

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület

Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Telefonszáma: (52) 500-749

Fax száma: (52) 500-720

E-mail cím: info@hbkik.hu

3. A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő független testület. A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. Feladata , hogy megkísérelje egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

4. Tájékoztatunk továbbá, hogy a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy velünk közvetlenül megkíséreld a vitás ügy rendezését. A békéltető testület eljárásával kapcsolatban részletesebb információkat a http://www.bekeltetes.hu/ oldalon olvashatsz.

5. Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekre a magyar jog és a hatályos magyar jogszabályi rendelkezések az irányadók.

Debrecen, 2018. május 24.

Euroferment Bt.

Hétalvó 3D ágyneműhuzat Webáruház